Selasa, 17 Disember 2013

DAPAT REDEEM SAMSUNG GALAXY CAMERA

Assalamualaikum..
      Korang tahu tak pasal Whohaa? Benda ni best! Macam churp-churp tak pun 8share. Cuma bezanya, korang kumpul point kemudian redeem dengan barang. Sangat-sangat seronok.
     Dan korang tak payah promote pun iklan tuu.. Korang hanya perlu jawab soalan dengan betul dan dapat point dengan sendiri.. Best!!!!
     Antara barang yang boleh redeem :
cara-daftar-whohaa
cara-daftar-whohaa
     Ini point yang diperlukan. Senang bukan ? Macam amal sehari dah boleh dapat 100++.. Dalam sebulan, korang boleh redeem point korang (jika barang tersebut memerlukan point sikit). Kalau point KFC ni boleh la korang redeem :)
Cara daftar whohaa ??
     Pergi website Whoohaa di sini. Isi Form macam kat bawah ni. Yang penting jangan tipu. No phone pun isi. Sebab nanti korang nak log in whohaa, dia akan send code verification whohaa, kat no korang. Email pun isi, nanti dia akan comfirm pendaftaran :D Senang cerita, isi semua bagi lengkap dan jangan tipu. :)
cara-daftar-whohaa
Amal harap dalam bulan ni boleh redeem Fujifilm Instax Mini 8 .. aamiiin..

KLIK SINI UNTUK DAFTAR WHOHAA

6 ulasan:

Pha Is berkata...

dulu ada banyak dah join servis jawab servey macam ni.. tapi x pernah berjaya pun. last2 terkubur macam tu je.. heheh

Cikgu Norazimah berkata...

dah pernah redeem brg ke? CN baru join 2 mggu lepas, byk lagi kena kumpul point untuk redeem, huhu

Syan_Neesa berkata...

Jemput join Hello 2014 GA by Syan Punya Belog!
Hadiah menarik menanti para peserta, spt Cash, Maxi Dress, Blouses, t-shirt R4bia, perfume dll.

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2014/01/hello-2014-giveaway-by-syan-punya-belog.html

Tasha Aqisha berkata...

Assalamualaikum wbt.. Tasha nak jemput join Giveaway tasha dan cik akie yang pertama dalam tahun 2014... macam hadiah menarik... tinggal lagi seminggu tarikh tamat
jom join ramai-ramai...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

Nazayiena Ayiena berkata...

Bestnya WHOHAA nie,Insya Allah nanti nak join.

izan mama mia berkata...

ye ker.. baguslah kalau boleh dapat..ehe..

 

Copyright © 2013 Reserved to Cik Amal

Edited by Dunia Ayu