Sabtu, 29 Jun 2013

INGIN MENCARI SPONSOR TOPUP/DUIT

Assalamualaikum... Tak jawab berdosa!

     Amal nak buat GA dengan my partner. Tapi sekarang amal perlukan lagi seorang sponsor yang ingin sponsor duit/topup. Sebab kalau barangan blog, nak kena pos bagai pulak tu.. Amal nak sponsor yang benar-benar jujur..

     Bila dah sponsor, boleh kemukan 2 syarat, sebab GA ni nak sikit jer syarat syaratnya.. Nak mudahkan peserta..

     Komen kat entry, berapa yang anda nak sponsor. Kalau lagi banyak duit/topup, maybe amal akan pilih beliau.

     Terima kasih :)



tinggalkan link facebook/ fanpage untuk di contact

2 ulasan:

fasham berkata...

hai dah follow and join contest

update :

http://lollista.blogspot.com/2013/06/novel-kirana-aqila-chapter-5-here-i.html

Yumida Huda berkata...

jemput join amal:

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/jom-teka-destinasi-ini.html

 

Copyright © 2013 Reserved to Cik Amal

Edited by Dunia Ayu